Parfumuri pentru vacantele de vara

Vara e sezonul cand iubim sa calatorim, dar si sezonul in care parfumurile sunt cele mai bune prietene ale noastre! Va propunem cateva parfumuri perfecte pentru vacantele de vara, tinand cont de caracteristicile acestui anotimp: temperaturi, garderoba, locatii, etc.

Vorbim despre note mediteraniene, inspirate de albastrul marii, note exotice care ne fac sa tresarim (cum ar fi cele de cocos, ylang ylang sau patchouli). Tuturor ne-ar placea sa luam in vacanta toate parfumurile, sa le putem combina cu hainele de vara vaporoase, cu orele ce le petrecem pe plaja in costum de baie, apoi serile cu in restaurante si noptile pe ritmul muzicii pana dimineat – parfumuri care sa faca fata fiecarui moment si care sa ne defineasca starea de spirit atunci cand suntem inconjurati de alte personae, precum o carte de vizita!

Pentru vacanta de vara se potrivesc notele tropicale (Givenchy Very irresistible Tropical Paradise, Escada Island Paradise, Escada Born in Paradise), parfumurile fresh (Armani Emporio Diamonds Summer for Her, Prada Luna Rossa, Davidoff Cool Water Summer Dive for Men), acvatice (Davidoff Cool Water Women, Cool Water Into the Ocean Men, Nina Ricci Nina L’Eau) sau florale dulci (Prada Candy Florale, Christian Dior J’Adore L’Eau Cologne Florale,  Lancome La Vie Est Belle, Lolita Lempicka Eau de Parfum)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *