Protectie si reintinerirea firului de par

Frumusetea si aspectul parului vorbesc despre sanatatea unei personae, de aceea este extrem de important ca parul sa fie ingrijit corespunzator si ajutat de produse pentru  protectie adecvate.

Nu este o noutate ca parul expus timp indelungat la soare devine uscat, aspru, fara viata, in special cel din crestet, care se deterioreaza mai repede decat cel de la ceafa, fiind expus mai mult razelor soarelui. Soarele absoarbe umezeala din par, facandu-l sa fie lipsit de stralucire. Si  inotul in mare sau piscina dauneaza parului.

Nici toamna (cu temperaturi scazute, vant puternic si umiditate crescuta) nu este mai prietenoasa cu parul nostru. Din cauza temperaturilor si a vantului, parul are tendinta de a se usca, de aceea trebuie sa avem grija ce produse folosim – un par sanatos este un par frumos.         

      alfaparf-milano-Rejuvenating alfaparf-milano-sampoane d7c8980f42d951741d0e678472b6fc0c

Parul are nevoie de protectie si tratamente de reintinerire pentru a se mentine ferm, plin de vitalitate si stralucire, lunile de toamna fiind perfecte pentru a-i oferi mai multa atentie. Va sfatuim sa folositi produse de calitate, de preferat din aceeasi gama, pentru rezultate spectaculoase.

Recomandam gama Alfaparf Rejuvenating ce continre sampon de reintinerire a firului de par Alfaparf Rejuvenating Shampoo si balsam de reintinerire a firului de par Alfaparf Rejuvenating Balm.

Sampon Alfaparf Rejuvenating Shampoo cu o formula bazata pe muguri de fag, are o actiune stimulatoare si energizanta asupra radacinii firului de par si confera volum, vitalitate si stralucire, fara a-l ingreuna.

Balsam Alfaparf Rejuvenating Balm descurca parul si revitalizeaza fibra capilara din interior. Imbogatit cu polifenoli din struguri, previne procesul de oxidare si blocheaza formarea radicalilor liberi. Parul capata un aspect intinerit, luminos, mai dens si mai compact.

O etapa esentiala in ritualul de ingrijire a parului consta in masajul scalpului, un miracol pentru par, proces ce presupune relaxarea totala si destinderea pielii capului. In timpul aplicarii samponului de reintinerire Alfaparf Rejuvenating Shampoo, preseaza cu buricele degetelor de la ambele maini pielea capului, aplicand miscari circulare de la ceafa catre frunte. Masajul pielii capului are rolul de a stimula microcirculatia la nivelul scalpului, crescand absorbtia de oxigen si facilitand accesul de nutrienti la radacina firului de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *