Ceasuri de lux – Colectie de ceasuri de lux

In acest articol iti voi vorbii despre o serie de ceasuri de lux, ceasuri renumite si o serie de ceasuri in editii speciale limitate.

Printre acestea se enumera ceasurile Aviator ce aduc un omagiu istoriei aviatiei si sunt apreciate datorita functiilor speciale pe care le au: stil de viata pilot, vizibilitate si lizibilitate in cele mai grele momente de vizibilitate si in cea mai stralucitoare lumina a soarelui, rezistenta la apa – rezistenta la apa pana la 100 M si rezistenta la presiune de pana la 10 ATM.

ceasuri-vostok

Vostok este unul dintre cele mai cunoscute marci de ceasuri rusesti Ceasurile Vostok-Europe sunt ceasuri produse in Lituania, asamblate cu piese rusesti produse de Vostok, ceasuri ale caror calitate este de grad foarte inalt, abaterile fiind mai mici, finisajele calibrelor fiind mai bune. Ceasurile Vostok din gama ANCHAR sunt realizate in serii limitate de 3000 exemplare, cu mecanism Seiko, Automatic – conceput special pentru Vostok Europe. Acest mecanism poate fi armat (incarcat) si manual. La fel de cunoscut si rare sunt gamele: Vostok – Europe Rocket, Vostok – Europe Mriya, Vostok – Europe Gaz-14, Vostok – Europe Expedition North Pole-1 sau Vostok – Europe Ekranoplan.

Ceasurile Zeppelin sunt cunoscute ca rare capodopere cu design deosebit si functionalitati multiple. Dedicate aspiratiei umane spre depasire a limitelor, ceasurile Zeppelin atat de dama cat si cele barbatesti aduc un design original si o calitate germana autentica. Ele sunt fabricate din materiale atent selectionate si pun accent mai degraba pe designul de inspiratie aeronautica, pastrand o functionalitate obisnuita.

Asadar, atunci cand vrei sa impresionezi printr-un stil aparte alege si un ceas rar intalnit dar foarte apreciat de cunoascatori. Fi tot timpul in centru atentiei! Alege sa porti un ceas de lux

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *