tom-ford-noir-pour-femme

Parfumul feminin Tom Ford Noir

Surprize, surprise…casa de parfumuri Tom Ford lanseaza in 2015 si editia pentru femei a faimosului Noir. Tom Ford Noir Pour Femme este un parfum Oriental Floral ce pune in evidenta valorile femeii, un parfum ce doreste sa surprinda paradoxul fascinant al femeii puternice ce foloseste ca atuu romantismul si vulnerabilitatea.

Fara exceptie toate editiile de parfumuri Tom Ford au fost prezentate intr-un mod exceptional ca parfumurii de lux, foarte suggestive si glamour. Aceasi linio o pastreaza si Noir Pour Femme fiind un parfum rafinat, senzual, dulceag si gourmand cu acorduri extravagante și ademenitoare.

tom-ford-noir-pour-femme

Tom Ford Noir Pour Femme prezinta o compozitie bogata cu note rare, sofisticate ce se combina intr-o armonie perfecta cu acorduri florale. Inca de la inceput se simte gourmand. Printre notele Gourmande, grele, deschiderea ofera si o briza racoritoare de ulei de portocala, bergamot, mandarina si ghimbir. Inima este catifelata si colorata de note suave de trandafir, iasomie, floare de portocal si kulfi. La baza parfumului isi va face simtita prezenta aroma de vanilie, ambra, lemn de santal si mastica.

Parfumul de dama Tom Ford Noir Pour Femme este construit intr-un recipient negru cu capac auriu, o bijuterie de parfum cu o aroma ce iti va capta simturile.

Tom-Ford-Noir-Pour-Femme-2015-Parfum

Note de varf: bergamota, portocala, mandarina, ghimbir

Note de mijloc: trabdafir bulgaresc, iasomie, floare de portocal, stanjenel de Toscana, kulf

Note de baza: ambra, lemn de santal, vanilie, mastica

 

Un gând despre “Parfumul feminin Tom Ford Noir”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *