Un barbierit de lux cu Truefitt & Hill

De mai mult de doua secole, Truefitt & Hill ofera domnilor rafinati cele mai bune produse de ingrijire personala si posibilitatea de a arata si a se simti la cele mai inalte standarde.

Gama de produse oferita in prezent este rezultatul a peste 200 de ani de cercetare si feedback din partea clientilor. Prin cunostintele si experienta acumulate, Truefitt & Hill ofera in prezent produse ce sunt in aceeasi masura sofisticate si practice.

produse-pentru-un-barbierit-de-lux-Truefitt&Hill

 Istoria prestigioasei marci Truefitt & Hill incepe in 1805 in timpul domniei Regelui George al III-lea. De atunci, clientela Truefitt & Hill a inclus reprezentanti de seama, nobili, printre care si membri ai Familiei Regale. Multe din produse au fost preparate in acelasi mod in decursul a mai mult de 190 de ani si inca sunt vandute nobilimii, a caror familii au recunoscut traditia Truefitt & Hill ca fiind Furnizori de Excelenta de-a lungul generatiilor.

De la aparate de barbierit inovative, de inalta calitate, realizate manual in Marea Britanie, avand o greutate si un echilibru perfecte pentru un barbierit de exceptie si inspirate de luxul nobililor Angliei si nu numai, la creme de barbierit, sapunuri pentru barbierit, After Shave, sapunuri de corp, sampoane – daca sunteti in cautarea celor mai bune produse barbatesti de ingrijire, siguri veti gasi produsele Truefit & Hill ca fiind de o calitate de neegalat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *