Noul parfum de dama Nina Ricci Luna

Brandul Nina Ricci anunta o noua lansare ce va extinde colectia de parfumuri “Nina”. Nou parfum de dama, Nina Ricci Luna este o interpretare mai intensa, indrazneata si plina de mister a parfumului Nina lansat de Olivier Cresp in 2006. Parfumul luna este creat de parfumierii Christophe Raynaud si Marie Salamagne.

Nina Ricci Luna prezinta un amestec dulce de note florale si lemnoase la care se adauga putine condiment si fructe salbatice mici. Aroma tandra a parfumului te va cucerii inca de la inceput. La foarte scurt timp se accentueaza un melanj gurmand de caramel si imortela, iar baza contine santal si vanilie de Madagascar.


nina-ricci-luna-eau-de-Toilette1

Improspateaza-ti ziua cu aromele seducatoare din parfumurile Nina Ricci destinate unui public extins. Notele de lux din compozitia acestor parfumuri si atentia cu care sunt combinate creaza cele mai extravagante miresme ce imbina poezia si feminitatea care duc la visare. Parfumurile Nina Ricci s-au facut foarte repede remarcate datorita aromelor cuceritoare pline de romantism si rafinament.

Nou parfum de femei Luna prezinta o compozitie distincta, fiind interpretat ca opusul parfumului Nina de la Nina Ricci. Nina este parfumul de zi iar Luna este parfumul de noapte al femeii moderna, eleganta si rafinata. Parfumul Luna pastreaza forma flaconului clasic de data aceasta colorat in albastru si decorat cu Frunze aurii si snur din piele prezent in jurul gatului pentru a reprezenta farmecul nocturn. In campania publicitara modelul Frida Gustavsson este imaginea clasicului Nina, iar Jac Jagaciak a noului Luna.

parfum-nina-ricci-luna

Nina Ricci Luna este un parfum senzual care imbina luxul, carisma, senzualitatea si  tandretea avand o combinatie unica dulce-amara ce stimuleaza simturile.

Printre cele mai preferate parfumuri Nina Ricci de publiculfeminin se numara: Nina, Love in Paris, Premier Jour, L’air du TempsLa Tentation de NinaNina L’Elixir, Ricci RicciMademoiselle Ricci si Nina Ricci L’Extase. Tu ce parfum Nina Ricci preferi?

nina-ricci-luna-eau-de-toilette

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *